Hoe lang heb ik om te retourneren?

Nadat u uw bestelling heeft ontvangen heeft u 30 dagen bedenktijd.

Hoe kan ik contact opnemen met jullie?

U kunt ons contacteren via e-mail op info@zitahome.nl, voor een telefonisch gesprek: 0619700683. Of whatsapp op 0681893174.

Wat is mangohout?

Mangohout is afkomstig van de mangoboom. Het is een hardhoutsoort, waardoor het bijzonder sterk is en een hoge dichtheid heeft. Die eigenschappen zorgen ervoor dat meubelen van mangohout slijtvast en ijzersterk zijn. Het hout is daarom uiterst geschikt voor het maken van meubelen, neem bijvoorbeeld onze mangohouten eettafels. Mangohout kan herkend worden aan de warme uitstraling en kleur van het hout.

Wat voor onderhoud wordt aangeraden?

Voor een optimale levensduur van onze tafels raden we u aan om 1 a 2 keer per jaar de tafel in te smeren met bijenwas of meubelolie.

Hoe worden de tafels gemaakt?

Onze tafels worden handgemaakt in India. Hierdoor heeft elke tafel dus een unieke eigen karakter waardoor

Kan mijn tafel gaan werken?

In principe wel. Mangohout is een natuurlijk product en heeft dus, net als iedere houtsoort, deze eigenschap. Hout is een hygroscopisch materiaal en kan hierdoor gaan werken. Hierdoor kan een meubel mogelijke kromtrekkingen, schotelen, scheurtjes of uitvallende knoesten vertonen. Dit hoort echter bij een houten meubel en dus ook bij onze meubelen.