Retourneren & Omruilen

Retourneren
Na ontvangst van uw bestelling, heeft u 30 dagen bedenktijd. Mocht een product toch niet naar wens zijn, moet dit binnen 30 dagen aan ons gemeld worden. U krijgt het verschuldigde bedrag gecrediteerd, mits het product in goede orde door ons ontvangen is.

Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te bekijken/proberen, dan kunnen we hiervoor waardevermindering aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij terugsturen goed verpakt is.

Wij zullen na ontvangst de retourzending binnen 14 dagen verwerken. Heeft u vragen hierover, neem dan contact met ons op via info@zitahome.nl.

Omruilen
Hiervoor gelden dezelfde voorwaarden als voor retourneren. U kunt het artikel terug sturen en weer een nieuwe order plaatsen.

Verkeerd/beschadigd product
Heeft u een verkeerd product ontvangen of is het product beschadigd? Neem dan contact met ons op via info@zitahome.nl. Graag ontvangen we uw naam, ordernummer en duidelijke foto’s van het product. We proberen het dan zo snel mogelijk op te lossen.

Garantie
Wij bieden een fabrieksgarantie van 1 jaar aan op onze collectie. Neem hiervoor of vragen hierover contact met ons op via info@zitahome.nl. Graag ontvangen we uw naam, ordernummer en duidelijke foto’s van het product.